ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο στον τελικό της Α2!

Δίνοντας ακόμα μία εντυπωσιακή παράσταση κόντρα στον Πανσερραϊκό (74-22), το ΑΣΚΑ Ηράκλειο προκρίθηκε στον τελικό της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ με αμαξίδιο και απέναντι στον Ηρόδικο Κομοτηνής, θα διεκδικήσει το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου, την επιστροφή του στην Α1.

Ο νικητής του αγώνα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη θα στεφθεί πρωταθλητής της Α2 και θα κερδίσει την απευθείας άνοδο ενώ ο ηττημένος θα παίξει αγώνα μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ.

Ο ημιτελικός με τον Πανσερραϊκό στο κλειστό Αλικαρνασσού, εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση για το τοπικό συγκρότημα που παραμένει αήττητο καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας σε κάθε αγώνα και η παρουσία του ήταν καθοριστική για όλους εμάς. Ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες που οι ίδιοι δημιουργήσαμε», αναφέρουν στην ανάρτησή τους τα μέλη του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, τους πόντους του οποίου σημείωσαν οι : Χατζηδάκης 2, Χουρδάκης, Καφούσης, Μαράκης, Παπαδάκης 14, Σταματάκης 20, Στυλιανακάκης 16 Τζωρμπατζάκης 2, Ψαράκης 20 .

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Καριοφυλάκη) : Γκουτζουρέλας 4, Γκόγκας 2, Βαφειάδης 2, Δαμασκός 2, Γέργος 6, Κατσούρας, Γκέρης 6.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει