ΕΚΑΣΚ-ΑΝΔΡΕΣ: Ρέθυμνο-«Ηράκλειο» ΟΑΑ οι τελικοί

Τη δυνατότητα να διεκδικήσει μετά από αρκετά χρόνια το πρωτάθλημα Κρήτης στους άνδρες, θα έχει η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο» ΟΑΑ.

Το νεανικότατο συγκρότημα του Αλέξη Πετράκη, επικράτησε και στο κλειστό Κλαδισού του ΟΑΧ με 55-44, έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της ΕΚΑΣΚ κι έδωσε ραντεβού με το Ρέθυμνο στους τελικούς της κατηγορίας που φυσικά εκτός από τον τίτλο, θα κρίνουν και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν διεκδικήσει στην αρχή της σεζόν και το Κύπελλο Κρήτης, με το «Ηράκλειο» να το κατακτά μέσα στο Ρέθυμνο.

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Μαϊου από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» καθώς το Ρέθυμνο έχει το πλεονέκτημα έδρας ενώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χρειάζονται δύο νίκες.

Τα 10λεπτα: 9-17, 20-29, 31-39, 44-55.

Διαιτητές: Χατζημαρκος-Πετρόπουλος-Τεπερίδης.

ΟΑΧ (Φειδάς): Πρωτοπαπαδάκης 7, Γεωργιλάς, Κοπίλης 6, Δαμόπουλος, Βουρβαχάκης, Καμπουράκης, Στυλιανάκης 5, Σεκαδάκης 11, Δούκας, Αναγνώστου 8 (1), Κοντογιάννης 7.

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ (Πετράκης): Μπουραντάς 7 (1), Μαρής 3 (1), Μαχαιριανάκης 12, Κατσούρρι Ε. 6 (1), Κατσούρρι Ι. 2, Κανατάκης 2, Πετράκης, Σπηλιόπουλος 5, Μανδάλης, Κουγιουμουτζής 2, Σαρρής 16 (1) , Μαρτίνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει