ΒΟΑΚ: Σε ασφαλτόστρωση του Ρεθύμνου ο Νίκος Σκουλάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στο πρώτο τμήμα, μήκους περίπου 5,5 χιλιομέτρων, του ΒΟΑΚ επί της Π.Ε. Ρεθύμνου, από τη θέση Σφακάκι έως τον κόμβο Αμαρίου. Στο εργοτάξιο βρέθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Σκουλάς ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο ύψος του Μπαλί στο Ρέθυμνο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι  «η Περιφέρεια Κρήτης, με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, συνεχίζει την υλοποίηση του σημαντικού προγράμματος βελτιώσεων και συντηρήσεων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της.

Παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία, ο προγραμματισμός μας προχωράει κανονικά,  όπως διαπιστώνουν οι χρήστες της οδού. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Στο συγκεκριμένο τμήμα του ΒΟΑΚ επί της Π.Ε. Ρεθύμνου, ολοκληρώθηκε το 50% του έργου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν από Σκαλέτα ως το Σφακάκι σε ενδεδειγμένο χρόνο, έτσι ώστε  11 συνολικά χιλιόμετρα να παραδοθούν σε χρήση. Ήδη οι διερχόμενοι οδηγοί  απολαμβάνουν ένα πιο ασφαλές, άνετο και λειτουργικό οδικό δίκτυο και στο συγκεκριμένο σημείο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει