Σύμβαση για τα σχολεία

Σύμβαση για τη συντήρηση και επισκευή αύλειων χώρων σχολείων στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, υπέγραψε ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης και της εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 255.000,00 ευρώ ενώ η συνολική προθεσμία περαίωσης του, είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπονται επιστρώσεις δαπέδων με χυτό συνθετικό τάπητα σε χώρους μπάσκετ και βόλεϊ, τοποθέτηση πλακιδίων ασφαλείας σε παιδικές χαρές, επισκευή και συντήρηση οργάνων στις παιδικές χάρες, προμήθεια και τοποθέτηση νέων οργάνων σε παιδικές χαρές και σε γήπεδα  σχολικών μονάδων.

«Αντικείμενο του έργου αποτελεί η εκτέλεση εργασιών επισκευής βλαβών στις κτιριακές σχολικές μονάδες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των μαθητών. Η αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα», ανέφερε ο δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει