ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Για πρώτη φορά έγιναν σχολικοί αγώνες χάντμπολ

Χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, γράφτηκε η πρώτη σελίδα στην ιστορία των σχολικών αγώνων Χάντμπολ της ΔΔΕ Ηρακλείου. Για πρώτη φορά διεξήχθησαν αγώνες Αθλοπαιδειας Λυκείων, Γυμνασίων και ΣΜΕΑΕ στο Ηράκλειο.

Ήταν μια πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) ΔΔΕ Ηρακλείου.

“Να επισημανθεί ότι μέχρι πέρυσι δεν υπήρχε σωματείο Χειροσφαίρισης στην ΠΕ Ηρακλείου.

Πρόκειται επομένως για αμιγείς σχολικούς αγώνες και η ΟΕΣΑΔ Ηρακλείου εχει καθε λογο να χαίρεται για αυτό το πρώτο βήμα.

Στο κλειστό “Δύο Αοράκια’ έπαιξαν σε ομίλους 180 μαθητές και μαθήτριες από οκτώ Γυμνασια και 4 Λύκεια της ΔΔΕ Ηρακλείου”, αναφέρει ανακοίνωση της Β/θμιας εκπαίδευση.

Για την Ιστορία τα σχολεία ήταν:

Γυμνάσια: 1ο, 3ο, 5o , 6ο, Ευρωπαϊκής Παιδείας, Μοιρών Αρχανών , Μελεσσων

ΓΕΛ: 2ο, 6ο, 8ο, Eυρωπαϊκης Παιδείας .

Η πολυπληθέστερη συμμετοχή ήταν του σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας με 38 μαθητες-τριες.

Οκτώ ομάδες Γυμνασίων και τέσσερις Λυκείων συμμετείχαν στους πρώτους σχολικούς αγώνες χάντμπολ που έγιναν χθες στο Ηράκλειο
Οκτώ ομάδες Γυμνασίων και τέσσερις Λυκείων συμμετείχαν στους πρώτους σχολικούς αγώνες χάντμπολ που έγιναν χθες στο Ηράκλειο

Συγχαρητήρια σε όλους /ες για τη συμμετοχή. Ευχαριστούμε όλους τους / τις εκπαιδευτικούς ΦΑ των σχολείων για τη συμμετοχή τους ως προπονητές και Διαιτητές καθώς και τον ομοσπονδιακό προπονητή και εκπαιδευτικό ΦΑ κ. Παύλο Ποτουρίδη για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτών των αγώνων. Τέλος ευχαριστουμε την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ για την παραχώρηση του γηπέδου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει