Ελεύθερος με όρους ο 26χρονος επιχειρηματίας για την κόκα

Από τα δάκρυα και τα λιποθυμικά επεισόδια στα επιφωνήματα χαράς και στα χαμόγελα. Το κοντράστ συναισθημάτων κατά τη διαδικασία της απολογίας του 26χρονου Ηρακλειώτη, μέλους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και βρέθηκε κατηγορούμενος για διακίνηση κόκας υπό τη μορφή της κατοχής, αποθήκευσης και μεταφοράς. Οι αστυνομικοί στις έρευνες που ακολούθησαν, στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, βρήκαν και σχεδόν 20.000 ευρώ σε μετρητά.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι σε ένδειξη συμπαράστασης, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός δεν έχει καμία σχέση με διακίνηση. Η σύζυγός του μάλιστα κατέρρευσε μέσα στα δικαστήρια από την συναισθηματική φόρτιση, όμως με τη βοήθεια αστυνομικών και συγγενών συνήλθε.

Ήταν η ίδια που όταν είδε τον 26χρονο να αφήνεται ελεύθερος, άρχισε να τρέχει στο διάδρομο, πηδώντας πάνω του ολόκληρη από την χαρά της. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ. Ο συνήγορός του, κ. Γιάννης Βέρρας, έκανε λόγο για μία απολογία άκρως αληθινή και ειλικρινή.

«Ο εντολέας μου είπε την αλήθεια του μέσα από την καρδιά του και τη ζωή του, δηλαδή η άρνηση αυτών των διογκωμένων και αβάσιμων κατηγοριών περί διακίνησης ναρκωτικών, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν υφίστανται. Πλέον η υπόθεση της θα λάβει το δρόμο της προς το δικαστήριο και τότε η υπόθεση θα τοποθετηθεί στις πραγματικές διαστάσεις της. Ποτέ αυτός ο άνθρωπος, όπως τον γνωρίζω και τον εκπροσωπώ, δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία που του αποδίδεται».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει