Συναυλία αλληλεγύης για τον Γιώργο

Συναυλία αλληλεγγύης για τον Γεώργιο Σπετσωτάκη, θύμα τροχαίου ατυχήματος, θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, στη  1 μετά το μεσημέρι στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Την εκδήλωση οργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης «Δότες Ζωής», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό και Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνης «Πυρρίχεια  Δρώμενα».

«Σκοπός της διοργάνωσης αυτής-επισημαίνουν οι οργανωτές- είναι να στηρίξουμε οικονομικά τον Γιώργο και την οικογένειά του στα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του. Απώτερος όμως στόχος μας είναι να περάσουμε σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα πως οφείλουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να είμαστε προστατευμένοι και ασφαλείς τόσο εμείς όσο και οι γύρω μας.

Έχοντας ως σύνθημα “Δεν πίνω όταν οδηγώ και δεν οδηγώ όταν πίνω”, προσπαθούμε από την πλευρά μας να σταματήσουμε τη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, η οποία πλήττει δυστυχώς το νησί μας.

Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη Συναυλία Αλληλεγγύης, προσφέροντας τη βοήθειά σας για τον συνάνθρωπό μας, αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια μας κατά των τροχαίων ατυχημάτων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει