Οι βιασμοί και τα τεράστια προβλήματα που προκαλούν

Ο κάθε βιασμός είναι τεράστιο πρόβλημα γιατί διαλύει οικογένειες, μπαίνουν άνθρωποι στη φυλακή, μένουν παιδιά στο δρόμο, στιγματίζονται οικογένειες σε όλη τους τη ζωή. Σε πολλές περιπτώσεις στιγματίζεται και ολόκληρη η περιοχή που διαπράττεται το κάθε περιστατικό.

Για παράδειγμα στην Κρήτη όπου τα μέσα ενημέρωσης έγραφαν “ο Κολωνός της Κρήτης” και αυτά τα γεγονότα ξεκίνησαν 13 Νοεμβρίου του 2020. Από τότε έχουν περάσει 892 ημέρες που έγινε η πρώτη καταγγελία για βιασμό και άνοιξαν στόματα ασταμάτητα. Λες και δεν γίνονταν από παλιά αυτά τα πράγματα. Από τότε που συστάθηκε ο κόσμος υπάρχουν. Ακόμα και στην εποχή της Κνωσού.

Εγώ λοιπόν σαν Κρητικός και όλοι οι σύλλογοι που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και περηφανεύονται που είναι Κρητικοί, όταν βλέπουν στα μέσα ενημέρωσης αυτά τα αίσχη στην ηρωική Κρήτη, ντρέπονται. Έχω πάρει πολλά τηλέφωνα από Αμερική από Ευρώπη όπου έχω ζήσει και όλοι μου λένε τι είναι αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην Κρήτη.

Εγώ προτείνω στους βουλευτές της Βουλής, να αλλάξουν το νόμο περί βιασμού και σε κάθε περίπτωση να μη βγαίνει στην τηλεόραση, αλλά να τους δικάζει ισόβια, διότι όταν βγαίνει στα μέσα ενημέρωσης, δικάζει και την οικογένεια ολόκληρη, την επαρχία που συμβαίνει το κάθε περιστατικό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει