τσιγάρο καπνιστές

Φως στα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης σε διαμέρισμα στα Χανιά «έριξε» το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων Ξενοφών Τσιλιγκάκης, ο 63χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ενώ καθόταν στον καναπέ κάπνιζε και λίγο μετά αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να την περιορίσουν χωρίς να χρειαστεί η συμβολή της πυροσβεστικής

Ο 63χρονος άτυχος άνδρας υπέστη από τη φωτιά σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα.

Σε συμβούλιο που πραγματοποίησαν οι θεράποντες γιατροί, εξετάστηκε το ενδεχόμενο, ο 63χρονος να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, εξαιτίας της σοβαρότητας των εγκαυμάτων του.