Τον έσωσαν οι αστυνομικοί

Σωτήρια η παρέμβαση των αστυνομικών του ΤΑΕ Ρεθύμνου, οι οποίοι έσωσαν έναν άνθρωπο πριν εκείνος βάλει τέλος στη ζωή του. Το περιστατικό έγινε πριν λίγα 24ωρα, όταν μια γυναίκα ενημερώνει το 100 ότι ο σύζυγος της της τηλεφώνησε και της είπε πού θα βρει το αυτοκίνητο και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Βαθιά θορυβημένη και ανήσυχη, τηλεφωνεί αμέσως στην αστυνομία, λέγοντας όσα ξέρει, ζητώντας από τους αστυνομικούς να κάνουν ό,τι μπορούν. Αμέσως, ένα περιπολικό των ΤΑΕ Ρεθύμνου με τέσσερις αστυνομικούς μετέβησαν στο παραλιακό σημείο στον Πετρέ, που υπέδειξε η γυναίκα. Το αυτοκίνητο δεν ήταν στο σημείο που ανέφερε η σύζυγος του άντρα, χωρίστηκαν και άρχισαν να ψάχνουν.

Εντόπισαν το αυτοκίνητο μερικά μέτρα πιο μέτρα και με φακούς φώτιζαν τη θάλασσα. Τον είδαν. Όπως αναφέρει το goodnet.gr, οι αστυνομικοί Νίκος Χατζάκης, Μανούσος Σμπυράκης, Κώστας Ζερβουδάκης και  Γιάννης Ορφανουδάκης χωρίς να το σκεφτούν, πέφτουν στη θάλασσα, που εκείνη την ημέρα είχε και αρκετά ρεύματα λόγω των ανέμων, και πλησιάζουν με κόπο τον συμπολίτη, ο οποίος είχε «αφεθεί».

Ο ίδιος όταν τους είδε κατέρρευσε ψυχολογικά. Τους εμπιστεύτηκε όμως, ζητώντας τους μάλιστα μέχρι και συγνώμη που τους ταλαιπώρησε… Στο σημείο είχε ήδη φτάσει η σύζυγός του. Και όλα έληξαν αίσια. Τα υπόλοιπα τα ερευνά το αστυνομικό τμήμα. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ένας άνθρωπος σώθηκε λόγω έγκαιρης και καθοριστικής παρέμβασης…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει