Θλίψη για τον θάνατο της Αλίκης Ματζαπετάκη

Σε ηλικία 85 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Αλίκη Ματζαπετάκη, η π. πρόεδρος του Ιστορικού Μουσικού συλλόγου “Απόλλων” βυθίζοντας στο πένθος τα αδέλφια της – τον πρώην βουλευτή, Στέλιο Ματζαπετάκη και τον π. αντιδήμαρχο Ηρακλείου, Νίκο, όλους τους συγγενείς και όσους τη γνώρισαν και την αγάπησαν.

Η κηδεία της Αλίκης Ματζαπετάκη θα γίνει σήμερα Μ. Δευτέρα  στις 12.00 το μεσημέρι  από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στο ομώνυμο προάστιο του Ηρακλείου και η ταφή της θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου

Την θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θλιβερό άγγελμα θανάτου της Αλίκης Ματζαπετάκη εκφράζει ο ιστορικός Μουσικός Σύλλογος “Απόλλων” του οποίου διετέλεσε πριν χρόνια πρόεδρος. Το Δ.Σ  του συλλόγου αναφέρεται στο ήθος, την αλληλεγγύη και τη σημαντική προσφορά στα κοινά και στον ιστορικό σύλλογο της αείμνηστης Αλίκης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια Ματζαπετάκη.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων» μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου της Αλίκης Ματζαπετάκη, διατελέσαντος προέδρου του Ιστορικού μας Συλλόγου συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία της εκλιπούσας.

2) Να εκφράσει συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

3) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει