Σπάραξαν καρδιές στο μνημόσυνο

Σπάραξαν καρδιές στο μνημόσυνο που τελέστηκε χθες το μεσημέρι  στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, εις μνήμην των 57 νεκρών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου.

Μπορεί να πέρασαν ήδη 30 ημέρες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, όμως τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει ακόμα. Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε από τη Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη. Οι συγγενείς των θυμάτων βρέθηκαν στο σημείο κρατώντας μαύρα μπαλόνια.

μνημόσυνο στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια και σημειώματα στις ράγες που βάφτηκαν με το αίμα των δικών τους ανθρώπων… Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον πόνο και τα δάκρυά τους, ξεσπώντας σε κλάματα εκεί όπου συγκρούστηκαν οι δύο αμαξοστοιχίες το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Έκκληση για συλλογή υπογραφών στο change.org για άρση υπουργικής και βουλευτικής ασυλίας προκειμένου «να τιμωρηθούν αυτοί που φταίνε» έκανε συγγενής θύματος. «Είναι τόσο κρίμα σε αυτό το σημείο να κάνουμε συνέχεια μνημόσυνα».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει