ΠΡΩΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΡΑΛ, ΝΤΙΚΟ ΕΝΤΟΣ: Τεσσάρα μετά από 3,5 χρόνια στο Ηράκλειο

Για πρώτη φορά φέτος ο ΟΦΗ πέτυχε πάνω από δυο γκολ στο “Γεντί Κουλέ”. Είχε πετύχει 2 γκολ με τον Λεβαδειακό στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέσσερα γκολ στην έδρα του στο πρωτάθλημα είχε να σημειώσει από τις 6 Οκτωβρίου 2019 όταν επικράτησε με ανατροπή του Πανιωνίου με το ίδιο σκορ(4-1). Τελευταία φορά που είχε πετύχει 4 γκολ στο Ηράκλειο ήταν σε ματς κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα στις 4 Δεκεμβρίου 2019.

Για πρώτη φορά επίσης φέτος ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει 2η σερί νίκη. Τελευταία φορά που το είχε κάνει ήταν 14 μήνες πριν τον Φεβρουάριο του 2021 όταν είχε νικήσει Παναθηναικό (3-2) και Βόλο (2-1) στο Ηράκλειο.

Ένα ακόμα σημαντικό στατιστικό από το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ότι Ντίκο και Τοράλ σκόραραν για πρώτη φορά φέτος εντός και μάλιστα ο Ισπανός εις διπλούν.

Ο Τοράλ ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 8 γκολ δήλωσε: «χαρούμενος που σκόραρα για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας» ενώ την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο Ντίκο  που έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα δηλώνοντας επίσης χαρούμενος για τον Τοράλ «μακάρι να συνεχίζει να σκοράρει και να μου δίνει ασίστ». Το πρώτο του γκολ φέτος σημείωσε ο Μεγιάδο ο οποίος είχε σκοράρει για τελευταία φορά στις 18 Οκτωβρίου 2020 στο 2-2 με τον Παναθηναικό στο Ηράκλειο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει