Διαδικτυακή ενημέρωση από το ΕΛΜΕΠΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδραστική διαδικτυακή ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ,  την Τετάρτη 5, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Απριλίου σε υποψήφιους φοιτητές, γονείς και καθηγητές. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον πρόεδρο του Τμήματος κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη και τον επίκουρο καθηγητή του Τμήματος κ. Γεώργιο Βασιλειάδη.

Παρουσίαση Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος.

Τα επαγγελματικά του δικαιώματα και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του φαίνεται να είναι το ισχυρότερο στοιχείο του Τμήματος. Η ύπαρξη του Δωρεάν Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ.

Παρουσίαση Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και οι υποδομές του αποτελούν το τρίτο ισχυρότερο στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ, ενώ η  αριστεία του στην έρευνα ήρθε τέταρτη στις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

Πλέον η φόρμα συμμετοχής λειτουργεί με τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για επόμενη ενημέρωση.

Παρουσίαση Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ

Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις.

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/E6a5prinTJJoArJv9.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει