Επαγγελματίες στο Δήμο

Εθιμοτυπική συνάντηση  στο Δημαρχείο Ηρακλείου πραγματοποίησαν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ζήτημα της διερεύνησης λύσεων προκειμένου να επιτρέπεται η διέλευση σε οδούς που έχουν χαρακτηριστεί ως πεζόδρομοι- σε οχήματα επαγγελματιών κατασκευαστικού κλάδου (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και ψυκτικοί) για προγραμματισμένη ή έκτακτη υπηρεσία (βλάβη). Επίσης τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας της Διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ με την τοπική αυτοδιοίκηση προς όφελος όχι μόνο των επαγγελματιών  αλλά του Δήμου συνολικά.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας,  Πολιτικής Προστασίας &  Ρύθμισης  Εμπορικών Δραστηριοτήτων κος Μαρίνος Παττακός, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ηρακλείου κος Εμμανουήλ Χρυσός, ο προϊστάμενος του γραφείου καταστημάτων Α’ Αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου κος Ανθουλάκης Κων/νος και ο Υποδιευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κος Γεώργιος Τρούκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει