Αρχίζει τη Μ. Δευτέρα το Aegeo Cup

ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Με τη συμμετοχή 30 ακαδημιών και 80 ομάδων (περίπου 1200 παιδιά) από όλη την Κρήτη, την Κύπρο και την Αθήνα, αρχίζει τη Μ. Δευτέρα το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου Aegeo Cup που διοργανώνουν για 20η χρονιά ο ΓΣ Εργοτέλης και η Περιφέρεια Κρήτης με αρωγούς τον Δήμο Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΕΠΣΗ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές στην Περιφέρεια, τονίστηκε η σημασία της διοργάνωσης κι έγινε κάλεσμα στους φιλάθλους να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μέχρι και τη Μ. Τετάρτη που θα πέσει η αυλαία του τουρνουά. «Αποτελεί ένα σπουδαίο αθλητικό δρώμενο το συγκεκριμένο τουρνουά που το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και σαφώς η Περιφέρεια Κρήτης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Σ. Εργοτέλη και όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση. Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των νέων ποδοσφαιριστών», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης.

Ο υπεύθυνος οργάνωσης του Aegeo Cup,Κώστας Καλπακίδης, επεσήμανε: «Ευτυχήσαμε να έχουμε και φέτος συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια και την ευχαριστούμε πολύ. Το φετινό τουρνουά συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας.

Συμμετέχουν 1.200 περίπου παιδιά σε 9 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Μαρτινέγκο, το Λίντο, το Καλτσέτο, το Κάντια καιστα γήπεδα ΕΓΟΗ και Αλμυρού. Στο Aegeo Cup βραβεύεται η συμμετοχή και η προσπάθεια».

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Εργοτέλη, Λευτέρης Κορνάρος, ανέφερε: «Το Aegeo Cup είναι ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που έχει γίνει πλέον θεσμός. Ο Εργοτέλης δε θα μπορούσε πάρα να είναι στην πρώτη γραμμή της υποστήριξής του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει