Συγκινητική παρουσία της χορωδίας του 2ου δημοτικού σχολείου Αρκαλοχωρίου στο Φεστιβάλ Καρδίτσας

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των παιδιών της σχολικής χορωδίας στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου στο 41ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αναφέρουν πως «μας συγκίνησαν με τον τρόπο που τραγούδησαν και έλαβαν το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Συγχαρητήρια και στους γονείς τους για την έμπρακτη συμπαράσταση και τη συνεργασία.

Φυσικά πολλά μπράβο αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την έμπνευση της δημιουργίας της χορωδίας, τη δημιουργικότητα αλλά και για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο υλοποιήθηκε ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Με αφορμή το φεστιβάλ, δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά και στους γονείς τους να ταξιδέψουν και να  δουν την όμορφη πόλη των Τρικάλων και μέρη  ξεχωριστά όπως τα Μετέωρα, το μουσείο του Βασίλη Τσιτσάνη στα Τρίκαλα  καθώς και την τοξωτή γέφυρα στην Πύλη…

Ήταν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους και μια απόδειξη πως η παιδεία μπορεί να κατακτηθεί με τρόπους μοναδικούς.

Ευχαριστούμε πολύ  τους μαθητές, γονείς , εκπαιδευτικούς, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων  του Σχολείου και την Περιφέρεια Κρήτης για  τη στήριξη και ενίσχυση  της προσπάθειας αυτής και  ευελπιστούμε η συμμετοχή αυτή να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές/τριες  και τους εκπαιδευτικούς».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο διευθυντής του Σχολείου, κ.  Ψυλλάκης Στέφανος και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, Μαυρομανωλάκη Μαρία, Καρδάσης Κυριάκος και Κολιοραδάκης Απόστολος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει