Ράλλι Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς»

29-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ

O αείμνηστος Γιώργος Λουκάς

Το Ράλλι Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς» που θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Απριλίου, αποτελεί τον πρώτο ασφάλτινο αγώνα ράλλυ στο νησί της Κρήτης για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο φετινός αγώνας ονομάζεται «Γιώργος Λουκάς» προς τιμήν του παλαιού αγωνιζόμενου, οδηγού και μέλος του ΑΟΚρήτης που έφυγε ξαφνικά πριν μερικούς μήνες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ομώνυμη διαδρομή «Ποταμιές-Ασκοί» 11.15 αγωνιστικών χιλιομέτρων στην οποία τα πληρώματα θα διαγωνιστούν 3 φορές.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, στις εγκαταστάσεις ΗΚ ΑΕΒΕ Βιομηχανική θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του αγώνα.

Το Service Park βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό Καστελίου – Χερσονήσου, στο Καστέλι.

Τη Κυριακή 30 Απριλίου, το πρώτο αγωνιστικό θα εξέλθει στις 11:00 από το χώρο του Service Park προκειμένου στις 11:21 να εκκινήσει στην ειδική διαδρομή.

Έπειτα από 3 επαναλαμβανόμενα περάσματα από τη διαδρομή και συνολικά 33.45 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στο Καστέλλι στις 3μ.μ.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 30 Απριλίου, στο χώρο της Γραμματείας στο Καστέλλι στις 5.30μ.μ.

«Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr) θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 10 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 23.59» αναφέρει ανακοίνωση του ΑΟΚ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει