Παρούσα η Κρήτη

Παρούσα η Κρήτη σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων της στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για την 33η έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση» που πραγματοποιείται στον Πειραιά ως τις 9 Απριλίου.

Εκεί και ο Δήμος Ηρακλείου και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «Ηράκλειο Μ.Α.Ε.» στο περίπτερο του Ηρακλείου πέρα από την παρουσίαση του προορισμού, παραχωρεί χώρο σε παραγωγούς του Ηρακλείου για να γνωστοποιήσουν αλλά και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Στην έκθεση τον Δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Ηράκλειο Μ.Α.Ε.» Γιώργος Σισαμάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Στην Κρήτη έχουμε ποιοτικά και αυθεντικά προϊόντα, αυτό όμως που είναι καθοριστικό σήμερα είναι να  μάθουν οι πολίτες να τα ζητούν.

Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος μας, να βοηθήσουμε τους παραγωγούς να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αγορές εκτός Κρήτης. Η παρουσία μας εδώ εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για τη στήριξη της τοπικής αγροτικής παραγωγής και την ανάδειξη του Ηρακλείου ως γαστρονομικού προορισμού».

Στην έκθεση ο αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την βουλευτή Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Νόνη Δούνια, τον περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Πατούλη, τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, αλλά και την πρόεδρο της Παγκρητίου Ένωσης Αττικής Ρένα Βασιλάκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει