Απασφάλισε πάλι ο Γιαννακόπουλος

…Ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε έντονα υβρίζοντας τον Αυγενάκη και λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η μόνη μου υποχρέωση… είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις.

Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψεις τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες… του γαύρου», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Ρε.., που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου;

Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα… Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα… Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτέ με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά.

Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει