ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Άλλα έξι πρόσωπα θέλει να κατονομάσει η 12χρονη από τον Κολωνό

Τουλάχιστον έξι ή επτά νέα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά αναμένεται να κατονομάσει η 12χρονη, θύμα βιασμού και τράφικινγκ στον Κολωνό, με τους συνηγόρους της οικογένειας να υποβάλλουν αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση, στη σκιά της πρωτοφανούς επίθεσης που δέχθηκε η ανήλικη μέσα στο σπίτι που φιλοξενείται.

Η εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης, Αντωνία Λεγάκη, υπέβαλε χθες εκ νέου αίτημα στην Ανακρίτρια της υπόθεσης, προκειμένου το κορίτσι να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για πρόσωπα που έχουν παραμείνει εκτός του διωκτικού μηχανισμού και συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί.

Η κ. Λεγάκη μετέβη στο ανακριτικό γραφείο, όπου επανέφερε το αίτημα της 12χρονης για συμπληρωματική κατάθεση. Το αίτημα είχε υποβληθεί ξανά πριν περίπου ένα δεκαήμερο από την έτερη συνήγορο Ασπασία Ταραχοπούλου και είχε απορριφθεί ως αόριστο από την δικαστική λειτουργό.

Την ίδια ώρα οι συνήγοροι ζητούν προστασία από την ελληνική Πολιτεία, η οποία έχει αφήσει αβοήθητα και εκτεθειμένα τόσο την 12χρονη όσο και άλλα μέλη της οικογένειάς της, παρά τις απανωτές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών και τα αδιάσειστα στοιχεία για σκοτεινό κύκλωμα που εκμεταλλευόταν το κορίτσι με τον χειρότερο τρόπο.

Το αίτημα προς την εισαγγελία Ανηλίκων θα ζητά τη φύλαξη του σπιτιού που διαμένει το κορίτσι, καθώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο συνηγόρων, αλλά και της πλευράς της μητέρας του παιδιού, οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το παιδί, αλλά και ο ενήλικος αδελφός του, συσχετίζονται με την πρόθεση του θύματος να κατονομάσει νέους συμμετέχοντες σε όσα έχει υποστεί.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη, έχει υποβληθεί από συγγενικό της πρόσωπο μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει