Ρέθυμνο: Για ομαδικό βιασμό η δίωξη στην υπόθεση με τον γνωστό ράπερ

Ομαδικός βιασμός είναι η ποινική δίωξη στην υπόθεση του Ρεθύμνου αναφορικά με τα όσα καταγγέλλει 19χρονη φοιτήτρια σε βάρος 24χρονου γνωστού Έλληνα ράπερ-τράπερ και δύο συνεργατών του, ενός 23χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου ομογενούς από την Αλβανία. Ο τελευταίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου, ασκήθηκε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, το ίδιο και οι άλλοι δύο που φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις Αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα, ωστόσο δεν αποκλείει το  ενδεχόμενο βιασμού. «Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια, που να συνηγορούν για βιασμό, δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο» φέρεται να αναφέρεται.

Να σημειωθεί ότι η   καταγγέλλουσα περιγράφει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε καπνίσει και τσιγάρο που περιείχε πιθανότατα χασίς. Ήταν δηλαδή σε μία κατάσταση με μειωμένες αντιστάσεις.

Η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού ράπερ το βράδυ της Κυριακής. Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team.

Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα  περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας. Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και είχαμε και την σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει