Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ανακοινώνει απόψε την υποψηφιότητά του

Την υποψηφιότητά του και το όραμά του για το Δήμο Ηράκλειο ανακοινώνει επίσημα ο Αλέξης Καλοκαιρινός σήμερα στις 19.00 στο απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς στην αίθουσα Μίνως.

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Δικαίωμα στην πόλη», απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους συνδημότες και τις συνδημότισσες για να μοιραστούν σκέψεις για το αύριο της πόλης μας.

Όπως είναι γνωστό η Συντονιστική Επιτροπή της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας έχει ήδη ανακοινώσει την πολιτική στήριξή της  στην εκλογική κάθοδο του Αλέξη Καλοκαιρινού, «εκτιμώντας την προσωπικότητα και την προσφορά του, καθώς και  την ταύτιση απόψεων σε βασικές προγραμματικές θέσεις».

Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με χαρά και ικανοποίηση από τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Δικαίωμα στην Πόλη» κ. Αλέξη Καλοκαιρινό, ο οποίος  καλωσορίζει την απόφαση της δημοτικής παράταξης να συμπράξει στην προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη, υπογραμμίζοντας  ότι  η Ηράκλεια Πρωτοβουλία, μια καθαρά αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών που έχει συνδέσει το όνομά της με τη σύγχρονη ιστορία της πόλης  αποδεικνύει με την απόφαση αυτή τη σταθερή της προσήλωση στην επιδίωξη ενός καλύτερου αύριο για το Ηράκλειο και θα έχει σημαντική συνεισφορά στην οργάνωση και δράση της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει