Σύμβαση για τον δρόμο

Την σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση του δρόμου πρόσβασης στο γήπεδο Γαλιάς» υπέγραψε ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης με τον ανάδοχο του έργου.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι ύψους 168.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ η χρηματοδότηση του έργου γίνεται μέσα από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μία ακόμα σύμβαση για την κατασκευή έργου, έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες συμβάσεις που έχουμε προχωρήσει ως δημοτική Αρχή, με πολλά έργα να έχουν ήδη παραδοθεί, άλλα να εκτελούνται και πολλά επίσης να βρίσκονται στη φάση μελέτης και υπογραφής συμβάσεων», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Ακολουθούμε κατά γράμμα το σχέδιό μας ως δημοτική Αρχή, το οποίο βασίζεται από την πρώτη στιγμή στις προγραμματικές μας εξαγγελίες και προχωράμε δεκάδες έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική. Προχωράμε μπροστά συνεχίζοντας ακόμα πιο δυναμικά».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει