Μ. Καλομοίρης: «Δεν έγινα εγκληματίας από επιλογή»

Συνεχίζεται η δίκη στις 28 Απριλίου

Με δάκρυα στα μάτια ο 32χρονος  Μανόλης Καλομοίρης κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του διπλού φονικού των Ανωγείων, με θύματα τον 63χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη, και τον 30χρονο κτηνοτρόφο Γιώργη Ξυλούρη, αναφέρθηκε περισσότερο στο συναίσθημα και στην απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, παρά στο πώς ακριβώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα εκείνη την αποφράδα νύχτα που έμελλε να χαθούν άδικα δύο ζωές, να καταστραφεί μία τρίτη και δύο ολόκληρες οικογένειες να βυθιστούν στο πένθος και στην οδύνη.

Όπως είπε, από εκείνο το βράδυ υπάρχουν σκόρπιες εικόνες και μέχρι και σήμερα δεν είναι σε θέση να βάλει στη σωστή σειρά τη ροή των γεγονότων. Πολλές φορές ξέσπασε σε δάκρυα, λέγοντας ότι η εικόνα του νεκρού  πατέρα του στοιχειώνει τις μέρες, τα βράδια και τις σκέψεις του.

«Δεν είμαι κακοποιός, δεν είμαι εγκληματίας, δεν έγινα από επιλογή…» είπε.  Την ίδια ώρα η χαροκαμένη μάνα του Γιώργη Ξυλούρη μοιρολογούσε για το παιδί της έξω από τα δικαστήρια. Η δίκη διακόπηκε για τις 28 Απριλίου, οπότε και θα συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει