Γδύθηκε και τους εξόργισε

Ένας χαμός με την υπουργό του Μακρόν που φωτογραφήθηκε για το Playboy! Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων δέχεται σφοδρή κριτική και από το εσωτερικό του κόμματός της. Η αποκαλυπτική φωτογράφηση για τις ανάγκες της οποίας φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που αποτελείται από ένα εφαρμοστό κορμάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ και αραχνοΰφαντη τούλινη φούστα, αλλά και η αισθησιασκή πόζα, έχουν ξεσηκώσει σάλο.

Μάλιστα η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν επικοινώνησε μαζί της για της εκφράσει τη δυσαρέσκειά της. Αναφέρουν, δε, ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο γυναικών. Η εφημερίδα Parisien αναφέρει ότι η Μπορν της είπε ότι «η συνέντευξη δεν ήταν καθόλου κατάλληλη, πόσο μάλλον για την τρέχουσα περίοδο».

Η Μπορν φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη που ενοχλήθηκε από το «καυτό» εξώφυλλο. Σε μια χρονική συγκυρία που η δημοφιλία του Μακρόν βρίσκεται στο χειρότερο σημείο και η κυβέρνηση δέχεται πυρά για τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνει με αποκορύφωση τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν αντέχουν άλλη αρνητική δημοσιότητα και αυτό αποτυπώνεται σε πολλά δημοσιεύματα που επικαλούνται ανώνυμες πηγές και κύκλους.

Στο τεύχος Απριλίου – Μαΐου του Playboy δημοσιεύεται 12σέλιδη συνέντευξη της Σιαπά, στην οποία παρουσιάζει όλο το πρόσφατο νομοθετικό της έργο και ειδικότερα αναλύεται η νέα νομοθεσία που ποινικοποιεί τη σεξουαλική παρενόχληση, ακόμα και τα πειράγματα στον δρόμο και μιλά για τα δικαιώματα των γυναικών και των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Με όλο τον σεβασμό στους υποκριτές…»

Τι απάντησε η υπουργός; «Η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να έχουν τον έλεγχο του σώματός τους πρέπει να είναι διαρκής. Στη Γαλλί, οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμό στους επικριτές και τους υποκριτές», έγραψε στο Twitter υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και την επιλογή της η Σιαπά.

Πάντως ο Ζαν-Λικ Μελανσόν, ηγέτης του αριστερού κόμματος της αντιπολίτευσης “Ανυπότακτη Γαλλία”, σχολίασε όλες τις πρόσφατες εμφανίσεις σε περιοδικά από αυτή του Εμανουέλ Μακρόν σε παιδικό περιοδικό έως την αισθησιακή φωτογράφηση της υπουργού στο Twitter γράφοντας ότι «η Γαλλία εκτροχιάζεται” και ότι “ο Μακρόν και το επιτελείο του βρίσκονται σε αδιέξοδο».

Αλλά και ο κεντρώος βουλευτής Ζαν Λασάλ έκανε μια αντίστοιχα αιχμηρή ανάρτηση διερωτώμενος πότε θα δούμε και άλλα στελέχη σε «ακατάλληλα» εξώφυλλα:

Το τεύχος του Playboy θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 8 Απριλίου. Εν τω μεταξύ, στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται «πάρτι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει