Κρήτη: Μια ταξιδιωτική εμπειρία στα έργα του ΕΣΠΑ

Το πενθήμερο ταξίδι (Road Trip) στη Μεγαλόνησο διοργανώθηκε από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης με σκοπό την προβολή σημαντικών έργων που υλοποιήθηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Κρήτη, ολοκληρώθηκε, αφήνοντας στους ταξιδιώτες πολύ καλές εντυπώσεις!

Στο ταξίδι αυτό επικεφαλής ήταν  ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και συνεπιβάτες: η Έφη Νταλάκα, ο Γιώργος Νταλάκας  και  η Ειρήνη Ζάχου.

Η παρουσίαση αυτής της ευχάριστης και συνάμα χρήσιμης ταξιδιωτικής εμπειρίας θα είναι το κεντρικό θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Στην εκδήλωση αυτή θα προβληθεί το video του ταξιδιού, το οποίο καταγράφει όλες τις στάσεις του Crete Future Van στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου. Ο «ξεναγός» Τσαπατάκης και οι συνταξιδιώτες του γνωρίζονται και συνομιλούν με τους υπεύθυνους των έργων ΕΣΠΑ, απολαμβάνοντας παράλληλα τη διαδρομή.

Οι συμμετέχοντες στην περιήγηση (ταξιδιώτες) θα λάβουν μέρος σε συζήτηση και θα  απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι, αλλά και τα έργα που επισκέφτηκαν.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας συντεταγμένης προσπάθειας της Περιφέρειας Κρήτης και της Διαχειριστικής της Αρχής για την ευρύτερη προβολή των έργων ΕΣΠΑ και ειδικότερα των έργων του ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει