Πανηγυρική συνεστίαση του ROTARY CANDIA

202

Η πανηγυρική συνεστίαση του ROTARY CANDIA πραγματοποιήθηκε στο HOTEL MARIN DRAEM και σε μια όμορφη αισθητικά αίθουσα και με υπέροχο εξωτερικό χώρο. Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο  πυρηνικός ιατρός Κο Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης.

Παρόντες εκτός των μελών του ομίλου μετά συζύγων και συντρόφων ήταν  και πολλοί φίλοι του ROTARY CANDIA.

Στην Προσευχή η αγαπητή β. Διοικητής Λίτσα Χριστοδουλάκη.

Ο γ. γραμματέας αγαπητός Γιάννης Γιαβρίδης, παρουσίασε τα θέματα της εισερχόμενης ροταριανής περιόδου μέχρι τέλους Ιουνίου 2023, αφού πρώτα καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους της αιθούσης.

Η π. πρόεδρος αγαπητή Ρένια Φραγκάκη παρουσίασε ένα σύντομο βιογραφικό του ομιλητή  και τον κάλεσε στο βήμα γα να παρουσιάσει το θέμα της ομιλίας του που ήταν:

«Σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία ιατρικής ακρίβειας για την αντιμετώπιση των κακοηθειών και των καρδιαγγειακών νοσημάτων».

 

Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης ομιλητής στη συνεστίαση του ROTARY CANDIAΟ ομιλητής κος Παπαδάκης με ένα σύντομο αλλά με κατανοητό τρόπο,  παρουσίασε όλα τα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται σήμερα στην ιατρική για την αντιμετώπιση όλων των κακοηθειών νοσημάτων.

Είναι μια εξέλιξη της τεχνολογίας η οποία στην Ελλάδα είναι στα πρώτα στάδια, πράγμα που ευχόμαστε όλοι να γίνουν πράξη σύντομα στον τόπο μας.

Στο τέλος η πρόεδρος  αγαπητή Άννα Κοκκίνου-Πετρομιχελάκη αφού ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους και κυρίως τον καλεσμένο   κο Παπαδάκη του απένειμε μία αναμνηστική πλακέτα – ευχαριστήριο από τον όμιλό μας για την τόσο σημαντική παρουσίαση του θέματός του.

«Ήταν μεγάλη η τιμή και η χαρά μας με την προσφορά και την αγάπη όλων των φίλων του ομίλου μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς» καταλήγουν οι οργανωτές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει