Στον ταξίαρχο Ρεθύμνου η Ένωση Αξιωματικών

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου, ταξίαρχο κ. Παπαδάκη Εμμανουήλ. Στο πλαίσιο της επισκέψεως η Ένωση μας συνεχάρη τον νέο αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει μια εποικοδομητική και γόνιμη θητεία.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, σχετικά με τις κτηριακές υποδομές των Υπηρεσιών του νομού και την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των υπηρεσιών με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών και την παροχή όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών ασφαλείας τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του νομού κατά τη θερινή περίοδο.

Ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου κ. Παπαδάκης από την πλευρά του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την επίσκεψη του σωματείου και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους, καταβάλλοντας συνάμα κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου όλοι οι πολίτες να αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια κυκλοφορώντας στο Ρέθυμνο, απολαμβάνοντας τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματά τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει