Η εκδήλωση των διευθυντών ξενοδοχείων με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου τους

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων με αφορμή τα 40 χρόνια ίδρυσής του συνεχίζει τις δράσεις με την εκδήλωση:  “ Η βέλτιστη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στα ξενοδοχεία της Κρήτης” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Απευθυνόταν σε όλα τα στελέχη των ξενοδοχείων που είναι υπεύθυνοι για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού (ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, διευθυντές, υποδιευθυντές, τμηματάρχες, προϊσταμένους, HR managers)».

Παρευρέθηκαν πλήθος στελεχών του κλάδου δια ζώσης και διαδικτυακά καθώς επίσης και ο πρόεδρος ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Ν. Κοκολάκης, που έδωσαν θερμά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και ποιότητα της εκδήλωσης.

Ακολούθησαν οι παρακάτω ομιλίες:

➢ Ομιλία από τον κ. Δημήτρη Μ. Καλαϊτζιδάκη, Director of Operations Grecotel Hotels & Resorts  με τίτλο:  “Εργασιακός πολιτισμός”

➢ Ομιλία από την εισηγήτρια: κ. Κουφού Μαρία, ψυχολόγο με τίτλο: «Βία και παρενόχληση στην εργασία – δικαιώματα, μέτρα πρόληψης, εργασιακές σχέσεις».

➢ Ομιλία από τον κ. Γεώργιο Νταγλέρη businessconsulting & training με τίτλο: “Ποιος είναι ο πιο κερδοφόρος μας πελάτης;”.

➢ Ομιλία από την κ. Σοφία Κορναράκη HumanResources Manager Phaea Resorts με τίτλο: 10 “Ποιος ο ρόλος της ενσυναίσθησης στο εργασιακό περιβάλλον”.

➢ Ομιλία από τον κ. Γεώργιο Σφακιανάκη πρόεδρο Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων με τίτλο: “Καλές πρακτικές για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις ξενοδοχειακές μονάδες”.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού να αναδειχθεί η σημασία της σωστής διαχείρισης του προσωπικού στα ξενοδοχεία καθώς και η ωφέλεια που θα προκύψει από την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε αυτά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει