Το ΕΚΗ για τα κόκκινα δάνεια

Την ικανοποίησή του, για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα κόκκινα δάνεια, εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το ΕΚΗ, το Περιφερειακό Συμβούλιο, «με την στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, αποδέχτηκε το σύνολο των προτάσεων των Φορέων του Ηρακλείου, για την προστασία των δανειοληπτών από τα funds και τις τράπεζες.

Το παραπάνω κοινό ψήφισμα με ευθύνη της ίδιας της Περιφέρειας Κρήτης  αποστάλθηκε  τόσο στην Κυβέρνηση  και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και στους εμπλεκόμενους Φορείς, με σκοπό  την άμεση παύση των πλειστηριασμών και την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης που θα στηριχτεί στο ψήφισμα της Περιφέρειας Κρήτης και των Φορέων.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση των Φορέων όπου και θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα, που σκοπό θα έχουν να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση για την υλοποίηση των προτάσεών μας.

Η Κυβέρνηση που θα προκύψει στις ερχόμενες εκλογές πρέπει να επιλέξει τι θα στηρίξει,  τα funds και τις τράπεζες ή την Ελληνική κοινωνία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει