Ο νεαρός Ηρακλειώτης βιολίστας επιστρέφει με Μπαχ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΟ ΠΣΚΗ

Ο εξαίρετος   βιολονίστας Γιάννης Μαγειρόπουλος θα δώσει μια συναυλία το  Σάββατο 8 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα Συναυλιών του ΠΣΚΗ.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης καλλιτέχνης  μετά την επιτυχία του στα 24 Καπρίτσια για Βιολί του Νικολό Παγκανίνι τον Μάιο του 2022, που ενθουσίασε το κοινό με την ερμηνεία του στα συγκεκριμένα έργα εκρηκτικής δεξιοτεχνικής δυσκολίας, επιστρέφει στο ΠΣΚΗ μ’ ένα ρεσιτάλ βιολιού με τις Σονάτες και τις Παρτίτες του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Η συναυλία του πολλά υποσχόμενου ανερχόμενου νέου σολίστα είναι μια ευκαιρία για το κοινό του Ηρακλείου να παρακολουθήσει ένα πηγαίο ταλέντο και την εντυπωσιακή τεχνική του στο βιολί στα απαιτητικά επίσης έργα του Μπαχ, που αναδεικνύουν την πολυφωνική δυναμική αλλά και την αυτάρκεια του συγκεκριμένου σολιστικού οργάνου.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/40FAPWm.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 8 και 5 ευρώ (γενική είσοδος) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247)
  • Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/40orF0q
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει