Απερρίφθησαν οι κατηγορίες για τον Δήμο Γόρτυνας

Την απαλλαγή του δημάρχου Γόρτυνας αποφάσισε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης απορρίπτοντας όλες τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης.

Η απόφαση έγινε δεκτή πανηγυρικά από τον κ. Λ. Κοκολάκη ο οποίος σε σχετική ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η σκευωρία κατέρρευσε!

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών Οργάνων ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού μέλη του οποίου είναι ανώτατοι δικαστές, το σύνολο των καταγγελιών που είχαν υποβάλλει οι κ. Ν. Σχοιναράκης, Στ. Ξυλούρης, Α. Βεϊσάκης, εναντίον μου, καθώς και εναντίον των δημοτικών συμβούλων – μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γόρτυνας, απορρίφθηκαν στο σύνολό τους, καθώς όπως αποδείχθηκε, ήταν εντελώς αβάσιμες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς η σκευωρία που έστησαν κατέρρευσε με τον πλέον επίσημο και εκκωφαντικό τρόπο, εκείνοι που, εδώ και δύο χρόνια, διασύρουν το όνομα του Δήμου μας, λασπολογούν και δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου μας, οφείλουν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Τους αφήνουμε οριστικά στο χθες, προχωράμε μπροστά, ενωμένοι, για την Γόρτυνα που μας αξίζει!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει