Ηγουμενίδης: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους σεισμόπληκτους
Η κυβέρνηση συνεχίζει την κοροϊδία στους σεισμόπληκτους, σύμφωνα με το βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηγουμενίδη, ο οποίος με σχετική ανακοίνωση του, τονίζει ότι εξακολουθούν να «εμπαίζονται» οι συμπολίτες μας και μάλιστα φτάνει στο σημείο σήμερα να «πετάει» το μπαλάκι… στον Σύλλογο Σεισμοπλήκτων «Η Ελπίδα».
Ο ίδιος σημειώνει ότι «θα προτείναμε στον κ. Τριαντόπουλο, όπως και στο ίδιο το «επιτελικό» κέντρο στο Μαξίμου, αντί να προκαλεί και να “εμπαίζει” τους σεισμόπληκτους και την τοπική κοινωνία, να περάσει «από την πρώτη έρευνα» σε μια ουσιαστική έρευνα και αποκατάσταση της αδικίας, έτσι ώστε επιτέλους να «ξεπαγώσουν» όσοι λογαριασμοί έχουν κατασχεθεί ή δεσμευθεί και όλο το ποσό της αρωγής να χορηγηθεί στο ακέραιο στους σεισμόπληκτους.
Σε μια στιγμή δοκιμασίας για όλη τη χώρα και που θα έπρεπε να έχουμε διδαχθεί από όσα έχουν συμβεί στη χώρα μας, είμαι για μια ακόμη μια φορά υποχρεωμένος να πω ότι η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τους σεισμόπληκτους στο Νομό Ηρακλείου και ότι ο χλευασμός απέναντι σε όσα καθημερινά αντιμετωπίζουν αποτελεί πρόκληση για όλη την κοινωνία.
Όμως, δεν υπάρχουν αυταπάτες: Καμία λύση σε όφελος των ίδιων των πολιτών και της κοινωνίας δεν μπορεί να προέλθει από τη σημερινή κυβέρνηση. Πολύ σύντομα, η σημερινή Κυβέρνηση θα λάβει την απάντηση απέναντι στο δρόμο που έστρωσε».