ΕΠΟ: Τελικός κυπέλλου για 27 Μαΐου

Οι εκλογές φέρνουν τη μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να εξετάσει την 27η Μαΐου ως την πιο πιθανή ημερομηνία.

Ο τελικός Κυπέλλου ήταν προγραμματισμένος για τις 20/5. Ωστόσο, οι εκλογές που ανακοινώθηκαν για τις 21/5  έφεραν την αναβολή του τελικού στον εν λόγω θεσμό.

Αυτή τη στιγμή, Ομοσπονδία εξετάζει εναλλακτικές κι η 27η Μαΐου, μία εβδομάδα μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία, φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα, η τελική απόφαση θα παρθεί στις 7 Απριλίου από την Εκτελεστική Επιτροπή, ωστόσο, ήδη η εισήγηση-πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι πως στην περίπτωση εκλογών, ο τελικός να γίνει μία εβδομάδα μετά – άρα στις 27/5. Ωστόσο, τονίζουμε ξανά ότι η οριστική ημερομηνία θα κλειδώσει στις 7/4.

Οι ημιτελικοί για το Κύπελλο ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού εκκρεμούν οι αγώνες ρεβάνς του Ολυμπιακός-ΑΕΚ (0-3) και ΠΑΟΚ-Λαμία (5-1).

Οι επαναληπτικοί έχουν οριστεί Ολυμπιακός – ΑΕΚ  στις 12 Απριλίου στις  19.00 και ΠΑΟΚ – Λαμία  στις 13 Απριλίου, στις 17.00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει