Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής Κ-16

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ OMAΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ

Το ντέρμπι κορυφής της Κ-16 της Μικτής ΕΠΣΗ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα των Χανίων στο Ατσαλένιο δεσπόζει σήμερα του προγράμματος των αναμετρήσεων για την 5η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής.

Ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ  Βασίλης Μπαστάκης κάλεσε τους κάτωθι ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 2.30 μμ: Χαχλιουτάκης, Κουμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μαυρογιαννάκης, Καλλέρης(Κεραυνός), Σταματάκης, Βγόντζας, Μαυρογιάνης, (Μαρτινέγκο), Φαιτάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Φθενάκης (Κανάρια), Μπουτσάκης, Καλογιαννάκης Στ, Καλογιαννάκης Φ.(Ερμής), Τζιράκης, Ορφανουδάκης (Δόξα Ηρ), Παπαδάκης (Φαιστός), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Αν), Τσαγκαράκης (Πόρος).

Η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και είναι στο -6 από την κορυφή όπου βρίσκεται το Ρέθυμνο και στο -5 από την σημερινή αντίπαλο της και θέλει μόνο νίκη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12μ  στο γήπεδο ΠΟΑ και οι 20 παίκτες που επέλεξε ο κ. Μυλωνίδης είναι οι: Αδαμάκης, Βρέντζος, Κόσογλου, Μαγάκης (ΠΟΑ), Βαρδουλάκης, Κετένογλου, Χριστουλάκης (Εργοτέλης), Δημήτρουλας, Κλωνάρης, Μπουλούκας, Χατζηκυριάκος(ΠΑΟ), Δραγατάκος, Κάββαλος, Καλογεράκης, Σωπάκης (Λίντο), Καδιανάκης (ΑΟΤ), Κουρουγκιαβούρης (Μινωική), Πετράκης (Αθλόπολις), Ρυακιωτάκης (ΑΣ Ευγένιος Γκέραρντ), Ψιμόπουλος (Ηρόδοτος).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:

K14

5η αγωνιστική

Ττάρτη 22/3 (12 μ.)

 • Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Αγαλιώτης, Βλαχάκης, Κατσιμάρη (Ρεθύμνου)
 • Λασίθι-Ρέθυμνο (γηπ. Μισεδάκειο): Χανιωτάκης, Αξιώτης, Πετρίδης (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία

 1. Ρέθυμνο 10 (18-6)
 2. Χανιά 9 (19-5)
 3. Ηράκλειο 4 (16-5)
 4. Λασίθι 0 (1-38)

 

Κ16

5η αγωνιστική

Τετάρτη 22/3 (2.30 μ.μ.)

 • Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Αγαλιώτης, Βλαχάκης, Κατσιμάρη (Ρεθύμνου)
 • Λασίθι-Ρέθυμνο (γηπ. Μισεδάκειο): Αξιώτης, Χανιωτάκης, Πετρίδης (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία

 1. Ηράκλειο 12 (19-6)
 2. Χανιά 9 (11-4)
 3. Ρέθυμνο 3 (9-11)
 4. Λασίθι 0 (1-19)
Μπορεί επίσης να σας αρέσει