13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Τένις

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δεκατρία μετάλλια σε έξι κατηγορίες κατέκτησε το “Ηράκλειο” ΟΑΑ στο 1ο Παγκρήτιο τουρνουά τένις Ε3 που έγινε στο Ηράκλειο.

13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Τένις 13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο ΤένιςΟ Θάνος Ζαβουργιανός αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία των 16 ετών. Στον τελικό επικράτησε του Φανδριδάκη 64 52ret και πήρε το χρυσό μετάλλιο. Ο Βασίλης Τζωρμπατζάκης πήρε την τρίτη θέση, αφού στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Θάνο 36 64 62.

Στα κορίτσια 12 ετών νικήτρια της κατηγορίας ήταν η Μιχαέλα Βιανιτάκη, που στον τελικό με την Άλκηστη Σταματάκη, επικράτησε 63 62. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Βασιλεία Αγουρίδα.

Στα κορίτσια 14 ετών, η Βασιλίνα Πανταζοπούλου κέρδισε την πρώτη θέση. Στον τελικό επικράτησε της Ελευθερίας Βασιλάκη 60 60.

13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Τένις13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο ΤένιςΗ Βασιλάκη πήρε την δεύτερη θέση. Τις τρίτες θέσεις κατέκτησαν οι Ρωξάνη- Όλγα Ζαχαράκη και η Ελένη Λεβεντάκη.

Στα κορίτσια 16 ετών η Αλεξάνδρα Ζαχαράκη κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στον τελικο έπαιξε με την Λαγουδάκη (Τεν. Ακαδημία) και παρόλο που προηγήθηκε με 62, ηττήθηκε με τελικό σκορ 26 76(6) 62.

Στα αγόρια 14 ετών ο Νικόλας Αμανάκης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Στον τελικό, έπαιξε με τον Περδικάκη του ΟΑ Σούδας και ηττήθηκε 61 60.

13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Τένις 13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο ΤένιςΟ Γιώργος Αποστολάκης πήρε την τρίτη θέση. Στον ημιτελικό έχασε από τον Αμανάκη 36 64 75. Στην οκτάδα μπήκαν οι Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Γιώργος Τσαπάκης και Βασίλης Κληρονόμος.

Στα αγόρια 12 ετών, ο Γιώργος Τρούλης, πήρε την δεύτερη θέση. Στον τελικό έπαιξε με τον Μαρκαντωνάκη (ΟΑ Σούδας), ο οποίος επικράτησε 63 62.

Ο Αριστείδης Παπανικολόπουλος σημείωσε μια νίκη και μπήκε στους 16. Ο Μάνος Τιτάκης- Καρτσωνάκης παρέμεινε στους 32.

13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Τένις 13 μετάλλια το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο ΤένιςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και την προσπάθεια τους, τον Τεχνικό Διευθυντή  Μανόλη Δολιανίτη και τους προπονητές του αγωνιστικού κ. Τζιγκουνάκη και Μελισσουργάκη αλλά και στους αφανείς ήρωες, τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται δίπλα τους σε όλο αυτόν τον αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει