Αναβλήθηκε η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με τον δάσκαλο οδήγησης

211

Για τις 25 Μαΐου αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση της υπόθεσης για τις συνθήκες  υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τον Δεκαπενταύγουστο του 2018, στη Λεωφόρο Σενετάκη, στο ύψος του αεροδρομίου Ηρακλείου,  ο 37χρονος δάσκαλος οδήγησης, Γιώργος Ξυδάκης.

Στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί τέσσερις Κρητικοί-οι δύο αδέρφια-με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια και εγκατάλειψη.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να αναζητά την αλήθεια εις το όνομα της δικαίωσης της μνήμης του 37χρονου. Η οικογένεια του Γ. Ξυδάκη πιστεύει ότι υπήρξε εμπλοκή δεύτερου οχήματος και ότι το παιδί τους εγκαταλείφθηκε αβοήθητο στο χαντάκι. Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν, ότι «στήθηκε» ένα σκηνικό από τους κατηγορούμενους  ώστε να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους αναφορικά με την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι από την πλευρά τους αρνούνται κάθε εμπλοκή στο θανατηφόρο τροχαίο, υποστηρίζουν ότι έχουν διασυρθεί άδικα πανελληνίως και αναμένουν, όπως λένε, την εκδίκαση της υπόθεσης για να αποδειχθεί η αθωότητά τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει