ΚΟΜΒΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα έργα στη λεωφ. Καζαντζίδη

692

Ξεκινούν σήμερα στις 9.00 το βράδυ και θα συνεχιστούν μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής οι  εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο  Αλικαρνασσού επί της λεωφ. Στ. Καζαντζίδη. Σε όλο το πλάτος του ρεύματος ανόδου κατά την εκτέλεση των εργασιών δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ρεύμα καθόδου θα γίνει διπλής κατεύθυνσης από τη διασταύρωση λεωφ. Στέλιου Καζαντζίδη με την οδό Διδούς (ΗΛΕΚΑΛ), άνοδος από λιμάνι μόνο προς ΒΙ.ΠΕ.  και κάθοδος από ΒΙ.ΠΕ. μόνο προς λιμάνι.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας,  «στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «υλοποίηση βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα και θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ:  Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο -Μοίρες-Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο-Γούβες-Χερσόνησος-Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά -Ρέθυμνο  (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της λεωφ. Στ. Καζαντζίδη  στο ρεύμα ανόδου από Λιμάνι προς Βιάννο μήκους περίπου 300μ .

Οι εργασίες φρεζαρίσματος  ξεκινάνε σήμερα  18.03.2023 από το πρωί  έως  τις απογευματινές ώρες. Η κίνηση των οχημάτων δε θα διακόπτεται, θα γίνεται εναλλάξ,  με τη βοήθεια σηματωρών στο ρεύμα ανόδου με στένωση λωρίδας, προς λεωφ. Στ. Καζαντζίδη, ΒΙ.ΠΕ. και προς κόμβο  Αγ. Νικόλαου. Η κίνηση στο ρεύμα καθόδου θα διεξάγεται κανονικά έως τις απογευματινές ώρες.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 18.03.2023 περίπου στις 21:00 και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 19.03.2023 μέχρι τις απογευματινές ώρες.  Σε όλο το πλάτος του ρεύματος ανόδου κατά την εκτέλεση των εργασιών δε θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ρεύμα καθόδου θα γίνει διπλής κατεύθυνσης από τη διασταύρωση λ. Στέλιου Καζαντζίδη με την οδό Διδούς (ΗΛΕΚΑΛ), άνοδος από λιμάνι μόνο προς ΒΙ.ΠΕ.  και κάθοδος από ΒΙ.ΠΕ. μόνο προς λιμάνι.  Η είσοδος  των οχημάτων από Αγ. Νικόλαο προς Λιμάνι και Βιάννο θα παραμείνει κλειστή, καθώς και η έξοδος από Λιμάνι προς  Άγ. Νικόλαο.

Η είσοδος των οχημάτων από Ρέθυμνο προς Λιμάνι θα είναι κλειστή, θα επιτρέπεται μόνο η πορεία προς Βιάννο.  Η έξοδος των οχημάτων από Λιμάνι προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται κανονικά».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει