επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

251

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή δύναμη και καλό Σαββατοκύριακο! Δεν θα είναι ακριβώς ηλιόλουστο, αλλά ούτε και εντελώς μουντό.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση, η άνοιξη είναι προ των πυλών και είναι καλύτερη από τον… Αννίβα!

ΚΑΙ ΜΕ τον κατώτατο μισθό στα 780 ευρώ, ποιος σας πιάνει! Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για αύξηση 9,5%, αν και παραγνωρίζει ότι αυτή υπερκαλύπτεται από τον πληθωρισμό!

ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ τον Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό της Εργασίας, σε σχέση με το 2019, περίπου 600.000 εργαζόμενοι είναι σαν να παίρνουν τρεις επιπλέον μισθούς τον χρόνο!

ΠΕΣΤΕ μου κι εμένα τον αλγόριθμο να πλουτίσω, για να μην εγκληματήσω από υποκρισία…

ΠΑΝΤΩΣ η αντιπολίτευση έσπευσε ν’ αποδομήσει την αύξηση, υποστηρίζοντας ότι αφενός ο κατώτερος μισθός εργαλειοποιείται στον δρόμο για τις εκλογές και αφετέρου έμεινε στα όρια που είχαν βάλει οι εργοδότες…

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ, λέει, είναι οι ελληνικές τράπεζες, αν πιστέψουμε τον Σταϊκούρα. Ε, και αν δεν είναι, μην αγχώνεστε: θα τις ενισχύσουν με κρατικό χρήμα  για να συνεχίζουν να μας καταδυναστεύουν.

ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, όχι καταληστεύουν, για να μην παρεξηγηθώ. Το έχουμε ξαναδεί το έργο και πάνω από μία φορά…

ΑΝΤΕ να μπουν τα έξι μινωικά ανάκτορα της Κρήτης στον κατάλογο των Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, για να παίρνει σειρά και η Σπιναλόγκα.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για τον Εμμανουέλ Μακρόν, που πέρασε την αναθεώρηση του συνταξιοδοτικού με προεδρικό διάταγμα, για να αποφύγει τη βάσανο της ψηφοφορίας.

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ εντός και εκτός συνόρων για τον Γάλλο πρόεδρο, που εμφανίζεται αδύναμος και εξασθενημένος, με πολιτικό και κοινωνικό κόστος φορτωμένος!

KAI σαν να μην έφτανε αυτό, έχει να αντιμετωπίσει και δύο προτάσεις μομφής.

Ο ΑΔΩΝΗΣ καρφώνει δημοφιλείς υπουργούς της Κυβέρνησης ότι κρύφτηκαν και δεν την υπερασπίστηκαν στη δύσκολη στιγμή της τραγωδίας των Τεμπών.

ΠΑΝΤΩΣ να τα λέμε αυτά, η ψηφιακή εποχή στην οποία ζούμε επιτάχυνε το bank run στην τελευταία κρίση των τραπεζών.

ΜΕ μια ηλεκτρονική εντολή από το γραφείο  σου, κάνεις μαζική απόσυρση των καταθέσεών σου.

ΚΑΙ ΜΗΝ σπεύσετε να τα φορτώσετε όλα στον Πιερρακάκη!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει