«Θα βοηθήσουμε τις ομάδες το καλοκαίρι…»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

205

Μετά από τρία χρόνια λόγω πανδημίας η ΕΠΣΗ έκοψες χθες το βράδυ την πίτα της παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου.

Στην ταβέρνα «Πετούσης» όπου έγινε η εκδήλωση έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Μαλεβυζίου Μενέλαος Μποκέας,  και οι βουλευτές Βαρδάκης, Κεγκέρογλου, Συντιχάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στάθηκε στο γεγονός ότι μετά από 3 χρόνια πραγματοποιείται ξανά η εκδήλωση αλλά και στην παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ.

«Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή γιατί μετά από τρία χρόνια λόγω covid  είμαστε ξανά εδώ και είναι τιμή για μας ότι βρίσκεται μαζί μας ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 11 χρόνια από το 2012 όταν είχε έρθει ο κ. Σαρρής. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλα τα σωματεία με υγεία και ευχαριστώ τα ΜΜΕ για την στήριξη»

 Από την κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ
Από την κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος από την πλευρά του αναφερόμενος στην παρουσία του στο Ηράκλειο είπε:

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ σε μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες σε ό,τι αφορά την οργάνωση Ενώσεις της χώρας που πιστεύω ότι θα φτάσει σύντομα στο σημείο που βρισκόταν πριν από την πανδημία».

μπαλτακος τζωρτζογλουΕρωτηθείς για την τοξικότητα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου είπε: «Λύσεις δεν δίνει η θεωρία αλλά η πράξη. Ακόμα και το ότι σκεφτόμαστε να κάνουμε τον τελικό εκτός Ελλάδας δεν είναι για να αποφύγουμε τα επεισόδια αλλά για να αναβαθμίσουμε το άθλημα ποιοτικά. Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι τοξικό αλλά άθλημα για όλους».

Για το μητρώο είπε ότι «τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες. Είναι λυπηρό που ομάδες δεν μπορούν να αγωνιστούν και ιδιαίτερα στο Λασίθι».

Για το θέμα της Εθνικής δήλωσε ότι για να έρθει στο Ηράκλειο πρέπει το Παγκρήτιο να είναι συμβατό με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ ενώ για την Σούπερ Λιγκ 2 είπε ότι λειτουργεί ανεξάρτητα όπως και η Σούπερ Λιγκ αλλά αν χρειαστεί μπορεί να  παρέμβει η ΕΠΟ για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει