Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς

316

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό, προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου δια των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού και Κοινωνικής Πολιτικής με την συνεργασία των εθελοντικών οργανώσεων «Αποστολή Αγάπης» «ΑΤΑΧΤΟΙ», «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ» και «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» .

Συγκεκριμένα τα είδη που θα συγκεντρώνονται είναι: κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές , sleeping bag, είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διάρκειας  και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει σήμερα στα εξής σημεία:

– Στην Αντιδημαρχία Εθελοντισμού που βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας 19 από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, τηλ. 2810287949

– Στο χώρο της «Αποστολής Αγάπης» στην συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Κάσου από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι

– ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ Νέας Αλικαρνασσού, Διονυσίου 13 και Αρτέμιδος από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Δήμος Μαλεβιζίου

Αγκαλιά αλληλεγγύης απλώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Για το σκοπό αυτό απευθύνει κάλεσμα σε όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με είδη που απαιτούνται για την πρώτη αποστολή ως εξής: κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές , Sleeping bag, βρεφικά γάλατα, ζεστό ρουχισμό, είδη προσωπικής υγιεινής, ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Υπό το συντονισμό της αρμόδιας αντιδημάρχου Νίκης Ζερβού σε συνεργασία με την Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, η συλλογή των ειδών γίνεται στο ΚΑΠΗ Γαζίου στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη σήμερα από τις 09.00 έως τις 14.00 και αύριο,  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου από τις 09.00 έως τις 12.00

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου στέκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων και συγκεντρώνει υλικά πρώτης ανάγκης στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρο από τις 5-8 το απόγευμα. Συγκεκριμένα:

  • Κουβέρτες
  • Γάλα σε σκόνη
  • Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες
  • Απορρυπαντικά ρούχων
  • Ορούς
  • Γάζες
  • Χανζαπλαστ
  • Είδη ατομικής υγιεινής.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει