ΣΤΙΒΟΣ: Πίτα και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

1.219

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης “Ικαρος” στο πλοίο “Φαιστός” των Μινωικών Γραμμών.  Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν πολλά από τα μέλη του Συλλόγου και επίσημοι καλεσμένοι  όπως: ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β,  ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής,  ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών γραμμών Λουκάς Σιγάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα αθλητισμού κος Γιώργος Πιτσούλης και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κος Ιωάννης Αναστασάκης.

Στην πίτα υπήρχαν δυο φλουριά και οι νικητές Ιωάννης Κουνδουράκης και Νίκος Καλαιτζάκης κέρδισαν από ένα εισιτήριο των Μινωικών γραμμών στην διαδρομή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο και από ένα τσεκ από το διαγνωστικό κέντρο Interclinic και τέλος έγινε κλήρωση σε όλους τους αθλητές μας για ένα ζεύγος παπούτσια προσφορά της αθλητικής εταιρείας New Ballance τα οποία κέρδισε η Μαρία Μπουνάκη.

Ο Σύλλογος βράβευσε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, τον σκηνοθέτη κ. Σμαραγδή, τον παλαίμαχο αθλητή (87 χρονών) Β. Ανδρουλάκη, τις Μινωικές Γραμμές δια του κ. Σιγάλα και τους παλιούς παράγοντες Κώστα Χατζημηνά και Βαγγέλη Πολάκη. Επίσης τιμήθηκαν οι αθλητές Παντελής Καμπαξής, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Θωμάς Αθανασάκης, Αντώνιος Καλουρής, Ευάγγελος Σούφης, Ανδρέας Επιτροπάκης, Σαμπρίνα Κόλεττ, Ευάγγελος Αποδουλιανάκης, Μιλτιάδης Κωνσταντινίδης, Μαρία Ζερβού, Μάριος Ψαλιδάκης, Γεώργιος Λεοντάκης, Παναγιώτης Περράκης, Ευάγγελος Μαρκουλής, Μαρία Κοντογιάννη.

Για την προσφορά του στον αθλητισμού ο πατήρ Μιχ. Ρουσάκης και για την βοήθεια στις εκδηλώσεις του συλλόγου ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, Περιφέρεια, Δήμος Ηρακλείου, Τροχαία Ηρακλείου και η ομάδα διάσωσης Φιλίας Ζευς.  Τέλος τιμήθηκαν  και οι χορηγοί Νερό Σελινάρι, Παγκρήτια Τράπεζα, Cretan Holidays, Cretan Bites Κρανιωτάκης Γιωρ., Ασκληπιός Διάγνωσις, Οινοποιείο Τιτάκης, όμιλος εταιρειών Βάβουλας, Fresh Snack, εταιρεία Veluda.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους παραπάνω για την παρουσία τους όπως και τους χορηγούς Μινωικές Γραμμές ως μέγα χορηγό, Παγκρήτια Τράπεζα, Ομιλος Καράτζη, Φούρνος Βαμβουκάκη, Ζαχαροπλαστείο Ελλίτ, το διαγνωστικό κέντρο Interclinic και φούρνος Costis, και το πλοίο Φαιστός Pallage και το προσωπικό του για την άριστη φιλοξενία.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει