«Οι πραγματικοί ήρωες είναι γύρω μας»

Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ / ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

180
“Οι ήρωες είναι γύρω μας” δήλωσε ο Τσιλιανίδης

Για την κίνησή του να ξυρίσει το κεφάλι του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου (4/2) μίλησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης  στο Gazzetta.gr.

Μεταξύ άλλων ο επιθετικός του ΟΦΗ είπε:

«Ήταν μια κίνηση την οποία σκεφτόμουν πολύ καιρό να κάνω και είχα αποφασίσει ότι θα ήταν καλύτερο να μην μαθευτεί και γι’ αυτό την είχα αναφέρει σε πολύ λίγα άτομα.

Πήρα την απόφαση να μην μαθευτεί διότι, εκτός από το ωραίο μήνυμα που μπορεί να περνάει στον περισσότερο κόσμο, το ζήτημα είναι πολύ λεπτό και δεν ήθελα να φέρω ανθρώπους που περνούν τον δικό τους Γολγοθά σε δύσκολη θέση. Δεν ήθελα και δεν θέλω ακόμα και τώρα που μαθεύτηκε να θεωρηθώ ούτε παράδειγμα, ούτε τίποτα διότι στα μάτια αυτών των ανθρώπων μπορεί όλο αυτό να φαντάζει υποκριτικό και ίσως μια κίνηση εντυπωσιασμού για να τραβήξει την προσοχή.

Η κίνησή μου είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα γιατί χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου και καλό θα είναι όλοι μας να αντιληφθούμε ότι τα πραγματικά πρότυπα και οι πραγματικοί ήρωες δεν βρίσκονται στα γήπεδα, στη τηλεόραση ή στο Instagram αλλά γύρω μας!

Ήθελα με αυτή μου τη κίνηση να δείξω τον σεβασμό και την ενσυναίσθησή μου απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν τις τρίχες τους από επιλογή, όπως έκανα εγώ. Είναι οι επιπτώσεις μιας σκληρής μάχης που στα δικά μου ματιά φαίνεται το λιγότερο ηρωική. Η πραγματική ομορφιά δεν βρίσκεται στις τρίχες του κεφαλιού αλλά στην ψυχή!

Ουσιαστικά η ουσία αυτής της ενέργειας ήταν να περάσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο».

Η σκέψη στην Λαμία

Την πρώτη τους προπόνηση μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκαναν χθες το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο.

Όσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι με την Λαμία είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και δεν υπολογίζεται ο Ντίκο που έχει δηλωθεί να εκτίσει την μια αγωνιστική ποινής από κάρτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει