ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΑ : Μεγάλη ανταπόκριση στο πρώτο σεμινάριο

180

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο της Ακαδημίας του ΠΟΑ. Οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα (φώτο), γεμίζοντας ικανοποίηση και ενέργεια τα στελέχη του σωματείου προκειμένου να επαναλάβουν ανάλογες δράσεις.

Η αθλητική ψυχολόγος της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ακαδημίας της Ενωσης Φρόσω Πατσού, έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και ενημέρωσε τους γονείς σχετικά με το ρόλο τους σε ό,τι αφορά τη στήριξή τους στα παιδιά –αθλητές, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση της ηλικιακής ομάδας των εφήβων. Οι παρουσιάσεις κίνησαν το ενδιαφέρον του ακροατηρίου και ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από την πλευρά των γονέων.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας και υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Μακράκης, ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη τους και φυσικά την κ. Πατσού που αποδέχτηκε την πρόσκληση.

«Σίγουρα έγιναν λάθη που εντοπίσαμε για να τα διορθώσουμε την επόμενη φορά. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους γονείς- φίλους της ομάδας που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στο λειτουργικό μέρος της εκδήλωσης και αυτό αποδεικνύει την καλή σχέση μεταξύ γονέων και ακαδημίας (Παπατσαράκης, Μουρτζάκης Γιαννιώτης, Ματαλιωτάκης Κουκουναράς, Λεμονάκης Πλακιωτάκης, Κόρσαββας Τζανάκης,  Μιχελινάκης Κατεκλίδης, Χριστινάκης Γκιόκας, Κόμμης, Μακάκης).

Επιπλέον να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της επιτροπής παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ κ. Παπαγγελή που μας τίμησε με την παρουσία του ενώ παράλληλα άνοιξε με ομιλία του το σεμινάριό μας», αναφέρει η ακαδημία του ΠΟΑ στην ανακοίνωσή της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει