Το καλοκαίρι κολυμπούν πάνω από το… αυτοκίνητό τους!

Το πήρε η πλημμύρα, δεν το μάζεψαν οι υπηρεσίες

562

Μετά από δυόμιση χρόνια, ένα αυτοκίνητο ακόμα… κολυμπάει στις Γούρνες!

Ξύπνησαν ένα πρωί, κινδύνευσαν να πνιγούν ενώ είδαν τα δύο αυτοκίνητά τους να παρασύρονται κυριολεκτικά από το ρέμα.

Η κ. Μαρία Πολυχρονοπούλου-Καμνάκη, κάτοικος Γουρνών, έζησε τον εφιάλτη της πρωτοφανούς πλημμύρας που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο του 2020.

Όπως είναι γνωστό, στις Γούρνες έγιναν επιχειρήσεις ανάσυρσης των αυτοκινήτων που είχαν βρεθεί από τον δρόμο στον πάτο της θάλασσας. Η οικογένειά της βρήκε έτσι το ένα από τα δύο της αυτοκίνητα, το άλλο παραμένει στον βυθό!

Ήταν Νοέμβριος του 2020, όταν και τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας βούτηξαν στη θάλασσα, το ένα ακόμα 		παραμένει στον βυθό!
Ήταν Νοέμβριος του 2020, όταν και τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας βούτηξαν στη θάλασσα, το ένα ακόμα παραμένει στον βυθό!

Όλα αυτά, χωρίς να έχει αποζημιωθεί για κανένα από τα δύο αυτοκίνητα!

Όπως αναφέρει η ίδια στην «Π», όταν είπε στους ιθύνοντες πως το ένα αυτοκίνητο δεν έχει ανασυρθεί, της είπαν πως θα γίνει με ειδική πλατφόρμα, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει.

«Ακόμα περιμένω να βγάλουν το αυτοκίνητό μου, δυόμιση χρόνια μετά», αναφέρει.

Το τραγελαφικό είναι πως το αυτοκίνητό της βρίσκεται στο σημείο που τους καλοκαιρινούς μήνες, η οικογένεια απολαμβάνει τα μπάνια της!

Πέρα από το κόστος αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, η ταλαιπωρία που υπέστη ήταν πρωτοφανής. Στον βυθό βρέθηκε και η ταυτότητά της και για να εκδώσει νέα έγινε «μπαλάκι» ανάμεσα στην αστυνομία και την πυροσβεστική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει