Ο ιστορικός Μουσικός Σύλλογος «Απόλλων» έκοψε την πίτα του

127

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ιστορικός Μουσικός Σύλλογος   «Απόλλων», την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 σε μια ιδιαίτερη βραδιά  όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μέσα στην φιλική ατμόσφαιρα που αναδύθηκε τόσο  την  ομορφιά της συνεργασίας όσο  και τον θετικό αντίκτυπό της στην καλλιτεχνική  δημιουργία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Στο φιλόξενο «Καφέ Μαρίνα» συναντήθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου,  άνθρωποι των Τεχνών, των Γραμμάτων,  υποστηρικτές  και δημιουργοί πολιτισμού, καθώς  και εκπρόσωποι φορέων για την κοπή πίτας του αρχαιότερου Συλλόγου της Κρήτης, του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων» που ιδρύθηκε το 1908 επι Κρητικής πολιτείας και συνεχίζει αδιάλειπτα τη λειτουργία του μέχρι σήμερα.

Η πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων» Ιωάννα Γιάνναρη, ευχήθηκε καλή δημιουργική και καλλιτεχνική χρονιά στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία  να συζητήσουν θέματα γύρω από τις τέχνες και τον πολιτισμό του τόπου μας, να μοιραστούν καλλιτεχνικές αγωνίες και να ονειρευτούν  το μέλλον στο δημιουργικό τομέα των τεχνών!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει