Στη φόρα όλες οι επαφές με Εντιγκά

ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟ Ο ΠΟΡΟΣ / ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗ

247

Τις επαφές με τον Ντελβιν  Εντιγκά έφερε στο φως χθες ο Πόρος. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων της Γ’ Εθνικής έδωσε στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία από τις συζητήσεις με τον Κονγκολέζο μέσο τον οποίο κατηγορεί ότι αθέτησε την συμφωνία τους και αντί να έρθει στο Ηράκλειο βρέθηκε στην Μάλτα.

Η ανακοίνωση του Πόρου  αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρου είχε προαναγγείλει από την Κυριακή το βράδυ (29/01) ότι θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των συνομιλιών του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον ποδοσφαιριστή και της θετικής απάντησης του τελευταίου στην πρόταση που του έγινε.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν στα γαλλικά οι δύο πλευρές, το διαβατήριο που έστειλε ο παίκτης στον πρόεδρο για να εκδοθούν τα εισιτήριά του και η ημέρα και ώρες των πτήσεων από Παρίσι μέσω Αθηνών στο Ηράκλειο. Αναλυτικά οι συνομιλίες των δύο πλευρών μεταφρασμένες από τα γαλλικά στα ελληνικά:

  Οι αποδείξεις των επαφών του Πόρου με τον Εντιγκά
Οι αποδείξεις των επαφών του Πόρου με τον Εντιγκά

ΕΝΤΙΓΚΑ: «Καλησπέρα πρόεδρε, ελπίζω ότι είσαστε καλά. Ξαναέρχομαι προς εσάς για να σας πω ότι είναι ΟΚ. Θέλω απλά να λύσω κάποιες υποθέσεις, θέλω να έρθω το Σαββατοκύριακο (σ.σ. 28-29/01), ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας».

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: «Ευχαριστώ πολύ, θα σε ανακοινώνω στο συμβούλιο και ετοιμάζω την άφιξή σου, ευχαριστώ για την τιμή. Πες μου πότε θέλεις να κλείσω τα εισιτήρια στο κινητό σου».

ΕΝΤΙΓΚΑ: Έστειλε φωτογραφία διαβατηρίου.

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: «Ασχολούμαι με τα εισιτήριά σου, ευχαριστώ.

ΕΝΤΙΓΚΑ: Μπορώ να έρθω Κυριακή (29/01) ή Δευτέρα (30/01)».

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: «Πάμε για την Κυριακή (29/01), στα στέλνω αύριο».

ΕΝΤΙΓΚΑ: Έκανε like».

Ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης χαρακτήρισε τον Γάλλο “ανήθικο άνθρωπο”, ενώ συμπλήρωσε πως έκανε ζημιά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της  ομάδας.

Πήρε Ζαφείρη και  Τουτουδάκη

Στο μεταξύ ο Πόρος μετά την απόκτηση του Σένκα, ανακοίνωσε χθες δυο ακόμα μεταγραφές. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ζαφείρη που προέρχεται από τον ΑΟΤ όπως και ο Σένκα και τον Μάνο Τουτουδάκη. Ο Ζαφείρης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Πόρο ενώ εκεί αγωνίζεται ήδη και ο αδελφός του Δημήτρης Ζαφείρης. Με τη φανέλα του ΑΟΤ  τη φετινή σεζόν είχε  οκτώ συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Ο  Τουτουδάκης, αγωνιζόταν στη Νίκη Σητείας και μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και σαν αριστερό στόπερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει