Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης έκοψε την πίτα της

428

Εκδήλωση κοπής πίτας διοργανώθηκε στην  Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κρήτης την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή μελών Δ.Ε.Π., καθώς και μελών του επιστημονικού, εργαστηριακού και διοικητικού προσωπικού της Ιατρικής Σχολής και φοιτητών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο κ. Γεώργιος Σκανδαλάκης και ο κ. Δημήτριος Κουτεντάκης εκ  μέρους του βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και ο περιφερειακός  σύμβουλος κ. Ευάγγελος Ζάχαρης.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής κ. Γεώργιος Κοντάκης και ο αντιπρύτανης καθηγητής κ. Μιχαήλ Παυλίδης, η προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Διοικητικού κ. Ολυμπία Ξυλούρη.

Την πίτα έκοψε ο κοσμήτορας της Σχολής, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του στα μέλη της Ιατρικής Σχολής, καθώς και στους επίσημους προσκεκλημένους αναφερόμενος στις ευοίωνες συγκυρίες και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της Ιατρικής Σχολής στο προσεχές μέλλον.

Η Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Εξωστρέφειας της Ιατρικής Σχολής υπό το συντονισμό της καθηγήτριας κ. Κ. Αντωνίου δημιούργησε και  παρουσίασε ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα με θέμα «Πρωτοχρονιάτικο Ανθολόγιο Κλασσικών Δημιουργών» με εορταστική θεματολογία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά ενός μικρού γεύματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει