Αναισθησιολόγοι ΠΑΓΝΗ: Δείχνουμε καλή θέληση και σταματάμε τις κινητοποιήσεις

422

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αναισθησιολόγων του ΠΑΓΝΗ τονίζουν ότι σε ένδειξη καλής θέλησης σταματούν τις κινητοποιήσεις τους και υπογραμμίζουν:

“Μετά και την προχθεσινή καθυστερημένη, έστω και “ιδιωτική” συνάντηση στην 7η ΥΠΕ,  θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την αποκατάσταση των αρμοδιοτήτων  της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου ως προς τα θέματα μας.

Είναι ένα βήμα προς μερική εκτόνωση της κρίσης που είχε δημιουργηθεί από την απαράδεκτη ενέργεια του Διοικητή να στείλει  τον  γιατρό εργασίας στα σπίτια των νοσούντων συναδέλφων μας με το δήθεν πρόσχημα της  “αγωνίας του για την υγεία μας”.

Θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξουμε καλή θέληση και επιθυμία ενός ειρηνικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, προχωράμε σε αναστολή των προγραμματισμένων καθημερινών δίωρων στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγελθεί από την προσεχή Δευτέρα. Σ

υνεχίζουμε όλοι ενωμένοι σαν Αναισθησιολογικό Τμήμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον αν οι δεσμεύσεις  που ανακοινώθηκαν με το δελτίο τύπου της 7ης ΥΠΕ θα εφαρμοσθούν στην πράξη. Στηρίζουμε  όλες τις προγραμματισμένες δράσεις  που έχουν προγραμματισθεί το αμέσως προσεχές διάστημα με σκοπό την ενίσχυση και ενδυνάμωση ενός αποκλειστικά Δημόσιου  και Δωρεάν ΕΣΥ.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε το ευρύ δίκτυο υποστήριξης μας που αναπτύχθηκε τόσο από τους συναδέλφους εργαζόμενους και τους απλούς πολίτες  του Ηρακλείου (με τις αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα) έως τους επίσημους φορείς όπως: Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηρακλείου, Ιατρικός Σύλλογο Ηρακλείου, Σωματείο Εργαζομένων ΠΝΗ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και τα κόμματα που με ανακοινώσεις πήραν θέση και έφεραν το ζήτημα στη Βουλή”.

Tην ανακοίνωση υπογράφουν οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι αναισθησιολόγοι του ΠΝΗ:

Νύκταρη Βασιλεία, Μακατουνάκη Αικατερίνη, Φραντζέσκος Γιώργος, Γεωργοπούλου Γεωργία, Χανιωτάκη Φωτεινή, Χατζημιχάλη Αικατερίνη, Δερμιτζάκη Δέσποινα, Καυκαλάκη Πόπη, Στεφανάκης Γιώργος, Χριστοφάκη Μαρία, Διαμαντάκη Ελένη, Λιλίτσης Μανώλης, Γεωργακάκη Χρυσάνθη, Σορωκος Κώστας, Ντακουλα Ανθή, Καραγεωργος Βλάσης, Παπαστρατηγάκης Γιώργος, Κουτουλάκη Εμμανουέλα, Βασιλος Περικλής,  Τσερλικάκης Νίκος, Κουβιδάκης Δημήτρης, Δαριβιανάκη Παναγιώτα, Παμπουκα Ευφημία, Μπογας Αλέξανδρος, Κοτρώνη Αρετή, Τσίγγου Κατερίνα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει